h

Feestelijke opening Gaffelstraat

3 december 2012

Feestelijke opening Gaffelstraat

Zondag werd het nieuwe afdelingspand op de Gaffelstraat officieel geopend. Tom de Groen, het jongste lid van de SP afdeling knipte symbolisch het lint door dat voor de deur gespannen was. Niet om naar als eerste het pand te betreden, maar juist om als eerste naar buiten te gaan, de wijk in. De SP is en blijft een partij die niet binnen gaat zitten vergaderen, maar juist in de wijken te vinden is om te horen wat er onder de mensen speelt.

Tom knipt het lint door.
Toch werd er ook vergaderd zondag. Voorafgaand aan de feestelijke opening van het pand werd op de algemene ledenvergadering een nieuw bestuur gekozen. Dit nieuwe bestuur zal de afdeling de komende anderhalf jaar gaan leiden. Het bestuur zal zich toeleggen op het actief krijgen van nog meer leden en de afdeling voorbereiden op de gemeenteraadsverkiezingen in 2014. Diederik Olders werd als voorzitter herkozen en het bestuur is aangevuld met drie nieuwe leden: Riene Verburgh uit de Hoeksewaard en Will Wroth en Ike Teuling uit Delfshaven. Er werd ook afscheid genomen van vier bestuursleden: Ernst Bemelmans, Gerard van Gils, Sjoerd van Dijk en Theo Coşkun. Ernst, Gerard, Sjoerd en Theo bedankt!

Na de vergadering stonden de deuren van het nieuwe pand open voor al onze leden en de buurt. We waren maar wat blij met ons nieuwe grote pand want de hoeveelheid bezoekers van deze open dag had nooit in het oude afdelingspandje gepast. Er was muziek, er waren actiefoto’s te zien en het lokale initiatief Krachtvrouwen had voor hapjes en soep gezorgd.

De SP Rotterdam kan er met een nieuw bestuur en een nieuw pand weer met volle kracht tegenaan!

U bent hier