h

1001 gezichten van de crisis

18 augustus 2012

1001 gezichten van de crisis

1001 gezichten

Hoe brengt u de crisis in beeld?

Het nieuws staat er bol van: Europa is in crisis, Nederland is in crisis en politieke leiders duikelen over elkaar heen om de vraag beantwoord te krijgen hoe er uit te komen. Prijzen en de werkloosheid stijgen en de armoede neemt toe. Maar de oorspronkelijke betekenis van crisis is ook 'belangrijk keerpunt'.

Is de huidige crisis eigenlijk alleen van economische aard? Of ook van filosofische, culturele, sociale aard? En biedt hij misschien ook kansen? Nieuw perspectief en nieuwe creativiteit?

Doe mee en win uw werk op groot formaat

Hoe ziet u de crisis? Politiek, filosofisch, persoonlijk, wat doet het u of uw omgeving? Breng dat voor ons in beeld in foto, tekening, schilderij, grafisch werk, borduurwerk, cartoon of anderszins op het platte vlak en win uw werk op groot formaat afgedrukt. Uw inzending hebben we het liefst digitaal, maar anders is het maximum formaat A3 (42 x 29,7 cm).
Voor meer informatie en opvragen van het deelnemersreglement: SP Rotterdam, o.v.v. 1001 Gezichten: 1001gezichten2012@sp.nl, 06 24 67 32 77.

Prijsuitreiking

De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats op de verkiezingsdag, woensdag 12 september om 22:00 uur in het Havenmuseum in Rotterdam.
Inzendingen die binnen zijn voor 1 september zullen op genoemde datum worden geëxposeerd in Bird tijdens een creatieve verkiezingsmanifestatie.

U bent hier