h

Manifestatie Rotterdam verdient ruimte voor Popmuziek

18 augustus 2011

Manifestatie Rotterdam verdient ruimte voor Popmuziek

De jongerenorganisaties van SP, D66 en Groenlinks organiseren 31 augustus om 12.00 uur de manifestatie Rotterdam verdient ruimte voor Popmuziek voor het stadhuis in Rotterdam. Want een stad als Rotterdam, dat barst van het talent en jongeren die van popmuziek houden, verdient meer ruimte voor popmuziek.

De afgelopen jaren hebben twee poppodia in Rotterdam hun deuren moeten sluiten. Rotterdam heeft nu al meer dan een jaar geen middelgroot podium meer. Nu de 'Rotterdamse Popvisie' van Wethouder Laan in de prullenbak ligt en het beetje geld wat nog over was om de bestaande popsector te ondersteunen is wegbezuinigd, wordt het tijd dat we hier wat aan gaan doen!

Zo vinden de jongeren dat er op korte termijn een (middel)groot poppodium moet komen in de binnenstad zoals elke kleine en grote stad dat zo'n beetje heeft. Maar ook dat Rotterdam een overkoepelende pop-organisatie moet krijgen. Er moet meer geïnvesteerd worden over de gehele breedte van de popsector. Heel belangrijk is ook dat het geld dat beschikbaar was, voordat Watt de deuren moest sluiten, weer gebruikt wordt voor de popsector. En last but not least eisen zij dat Rotterdam meer oefenruimtes voor muziekopleidingen en amateurs krijgt.

Vind jij dat ook? Kom dan 31 augustus, 12.00 uur naar de manifestatie voor het Stadhuis in Rotterdam en laat je geluid horen!

Rotterdam verdient ruimte voor Popmuziek

Deze actie wordt gesteund door: Jonge Democraten, Dwars en ROOD

U bent hier