h

Nieuwjaarsfeest: Strijden voor solidariteit!

17 januari 2011

Nieuwjaarsfeest: Strijden voor solidariteit!

Laten we van 2011 maken wat 2010 niet is geworden voor links Nederland. Want 2010 zal niet in het geheugen gegrift staan van veel sociale Nederlanders, als het politiek meest succesvolle jaar. Dat was de strekking van de speech van Leo de Kleijn, die hij afgelopen zaterdag hield tijdens het nieuwjaarsfeest van de SP-fractie in Jazzcafé Dizzy.

In een vol Dizzy riep afdelingsvoorzitter Ineke Palm in haar speech op tot solidairteit en benadrukte het belang van de Provinciale Statenverkiezingen van 2 maart. Daarnaast riep ze op om waakzaam te blijven tegen elke vorm van discriminatie en sociale uitsluiting. SP-fractievoorzitter Leo de Kleijn riep op tot Pro-Test van alle linkse en progressieve Rotterdammers tegen het meest rechtse kabinet ooit. De Kleijn: "Laat dit het startpunt zijn van de bende van de rood-groene vuist!"

Hieronder een foto-impressie van het nieuwjaarsfeest van de SP-fractie.
Foto's: Marieke van Santen

Leo en Josine Will Wroth en Querien velter Said Afalah en Christine Monk Bob ter Haar en Jos van Mastwijk Ineke toespraak Gezelligheid in Dizzy Leo toespraak 2 Luisterende Fred Arie van der Krogt Luisterende Theo Coskun CDA, GroenLinks, et cetera Aboutaleb en Karakus Verbassd Wiel Senden en Balasem Abboud Dizzy vol PRO-TEST

Nieuwjaarstoespraak Ineke Palm (PDF)
Nieuwjaarsspeech Leo de Kleijn (PDF)

U bent hier