h

Studentenprotest - Mark tegen Geert: Houd jij ze dom, dan houd ik ze arm

12 december 2010

Studentenprotest - Mark tegen Geert: Houd jij ze dom, dan houd ik ze arm

Vrijdag ondersteunde een aantal leden van ROOD, jong in de SP, Rotterdam de studentendemonstraties in Amsterdam. Contactpersoon Loes de Kleijn: "Wanneer dit kabinet zijn plannen doorzet, dan kunnen studenten zich tijdens hun studie ook niet meer inzetten voor het maatschappelijk belang. Veel studenten konden vandaag niet aanwezig zijn, omdat ze bijeenkomsten hebben met een verplichte aanwezigheid en niet komen betekent studievertraging."

Protest Loes en Yasmina

De komende maand moet er zoveel mogelijk gemobiliseerd worden om ook een stevig geluid uit Rotterdam te laten horen en dat het ook voor de Rotterdamse studenten onaanvaardbaar is dat we de rekening van de crisis neerleggen bij de studenten, die geen enkel aandeel hebben in het ontstaan van de crisis.

U bent hier