h

Kom naar Den Bosch!

16 november 2010

Kom naar Den Bosch!

Vanmiddag toen de werknemers van de sociale werkvoorziening 'Roteb Montaz' gereed waren met hun werkzaamheden, werden ze opgewacht door een aantal SP'ers. Deze vroegen of iedereen wilde tekenen voor de actie 'Armoede werkt niet!' en om op zaterdag 27 november met z'n allen naar de manifestatie in Den Bosch te komen. De reacties waren erg enthousiast en veel mensen namen kaarten mee voor collega's.

Bij Roteb Montaz zetten ze onder andere fietsen in elkaar in opdracht van bedrijven. Maar de mensen die hier werken, dreigen hun baan te verliezen. Het kabinet Rutte wil namelijk 30.000 mensen wegbezuinigen bij de sociale werkvoorzieningen. Dat dit niet alleen financieel een strop zal zijn voor de mensen die er werken, maar ook sociaal blijkt wel uit de mening van een werknemer: "Als ik hier weg moet ga ik vooral mijn collega's missen."

Roteb Montaz medewerker tekent petitie

Wil je ook meehelpen met oproepen en/of meegaan naar Den Bosch? Bel of mail met Laura van Duin, 06 811 59 914 of laura_van_duin@hotmail.com.

Aanstaande vrijdag en dinsdag zullen we weer op pad gaan, zie voor meer data onze agenda. De 27e is er gratis busvervoer naar Den Bosch geregeld door de SP, maar eigen bijdrage wordt op prijs gesteld. We vertrekken vanaf het Centraal Station om 9.30, geef je op bij Laura van Duin.

Petitie - Armoede werkt niet!

U bent hier