h

Ledenbijeenkomst campagne Kamerverkiezingen

23 april 2010

Ledenbijeenkomst campagne Kamerverkiezingen

Woensdag zijn we nog 7 weken verwijderd van wat nu al de belangrijkste verkiezing van de laatste decennia wordt genoemd, daarom is het van groot belang dat we er alles aan doen om onze potenti�le kiezers te bereiken. Vanaf nu moet alles in het teken staan om te zorgen dat de komende bezuinigingen niet de zwaksten in de samenleving gaan treffen, maar juist de mensen die de crisis veroorzaakt hebben.

Tijdens de campagne voor de gemeenteraad is gebleken dat we er in Rotterdam goed op staan en dat het draagvlak in Rotterdam voor onze standpunten enorm is. Een groot deel van de Rotterdammers staat sympathiek tegenover onze idealen; aan ons de taak om die sympathie te verzilveren en te zorgen dat we op 9 juni in Rotterdam minimaal de derde partij van de stad worden!

Daarom houden we woensdag (28 april) om 20.00 een campagnebijeenkomst aan de Vijverhofstraat voor al onze leden. Daar bespreken we wat we gaan doen in de campagne, en hoe u de standpunten van de SP het beste kunt uitdragen. Kom ook! Wilt u meer weten - of kunt u niet komen, maar wilt u wel meehelpen?

U kunt zich ook opgeven voor activiteiten via onze website.

U bent hier