h

Maandag: Agnes Kant on Tour in Rotterdam

16 december 2009

Maandag: Agnes Kant on Tour in Rotterdam

SP-fractievoorzitter Agnes Kant is aanstaande maandag 'on tour' in Rotterdam. 's Middags gaat ze op werkbezoek in de haven; 's avonds is er een openbare avond. Agnes gaat tijdens die avond in op de ideeën van de SP voor een nieuwe koers voor Nederland, en Rotterdammers hebben de kans om haar alles te vragen wat ze altijd al wilden weten. Alle Rotterdammers zijn van harte welkom op deze openbare avond: om 20.00 (zaal open 19.30) in WATT aan de West-Kruiskade 26.

Het bezoek van Kant aan Rotterdam is onderdeel van een tour door het hele land. Tot de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2010 bezoekt de fractievoorzitter alle provincies van Nederland, van Maastricht tot Groningen. In iedere plaats gaat ze op werkbezoek en is er 's avonds een openbare avond.

Download de flyer

U bent hier