h

SP aan boord met PvdA: armoede en integratie in Rotterdam

12 november 2009

SP aan boord met PvdA: armoede en integratie in Rotterdam

Zondag 22 november vanaf 15.00uur vindt de volgende editie plaats van 'SP aan boord' op hotelboot H20 plaats. Dit keer met PvdA over integratie en armoede in Rotterdam.

SP aan boord logo

Beoogd SP-lijsttrekker en politicus van het jaar Leo de Kleijn en SP-raadskandidaat Saïd Afalah (o.v.) gaan in gesprek met PvdA-wethouder Jantine Kriens en PvdA-fractievoorzitter Peter van Heemst. De SP en PvdA praten over armoede en integratie in Rotterdam. Bestrijd je armoede in Rotterdam door mensen te laten werken met behoud van uitkering? Moet je Rotterdammers aanspreken op hun afkomst of op hun toekomst? Dit zijn enkele kwesties die aan bod komen tijdens deze confrontatie. Ron van de Rhee (TV Rijnmond) bijt het spits af met een column. Muziek is er van Simon Dekker.

'SP aan boord' kent vier edities, driewekelijks, telkens met een ander partij op zondagmiddag. Een goed gesprek op een boot in de Wijnhaven. Op 22 november van 15.00 tot 17.00uur op hotelboot H20 aan de Wijnhaven 22a vindt de derde editie plaats met de PvdA aan boord. Iedereen is welkom.

U bent hier