h

ROOD op de Eurekamarkt

26 augustus 2009

ROOD op de Eurekamarkt

Afgelopen woensdag was ROOD aanwezig op de introductiemarkt van de Erasmus Universiteit, de Eurekamarkt.

Rood op de Eurekamarkt

De introductiemarkt van de Rotterdamse universtiteit was een goede gelegenheid om in contact te komen met de kersverse studenten. We deelden de nieuwe 'Blikopener' uit die vooral gaat over de uitkleding van het hoger onderwijs en gaven geïnteresseerden een uitnodiging voor de ROOD-kennismakingsavond van 10 september. Maar de dag stond vooral in het teken van de start van de campagne 'Rotterdam is van ons', die binnenkort gelanceerd wordt. Met een videocamera en een mooie briefkaart gingen ROOD-leden op pad om de nieuwe studenten naar hun mening te vragen over het leefklimaat in de stad. Binnenkort hoor je meer over 'Rotterdam is van ons!'

U bent hier