h

SP deelt kerstkaart uit in Prins Alexander

20 december 2008

SP deelt kerstkaart uit in Prins Alexander

Vandaag waren zeven actieve SP'ers en een opvallende bakfiets te vinden in vijf verschillende winkelcentra in de deelgemeente Prins Alexander. Zij deelden hier de kerstkaart uit die de kerngroep en de fractie van de SP in Prins Alexander jaarlijks maken voor de bewoners en SP-leden van deze deelgemeente.

Kerstkaart uitdelen
Met de bakfiets op stap om kerstkaarten uit te delen.

Om 11 uur vanochtend werd in winkelcentrum Prinsenland begonnen met het uitdelen van de kerstkaarten. Hierna reed de stoet, aangevoerd door de nieuwe bakfiets van de SP Prins Alexander, door naar winkelcentrum de Binnenhof. Getuige de enthousiast toeterende en zwaaiende autobestuurders bleef deze stoet SP'ers bepaald niet onopgemerkt.

Op de fiets naar het volgende winkelcentrum.
Op de fiets naar het volgende winkelcentrum.

Gemotiveerd door de vele positieve reacties op de Binnenhof 'dweilde' de groep SP'ers vervolgens vrolijk verder langs de winkelcentra Hesseplaats en Nieuw Verlaat om ook daar de bewoners SPetterende feestdagen en een voorSPoedig 2009 toe te wensen. Als laatste werd het winkelcentrum Ambachtsland aangedaan, waar rond drie uur de laatste van de ongeveer 700 kerstkaarten uitgedeeld werden.

Kerstkaart uitdelen
Dagelijks bestuurder Geertje Boekhoudt en fractievoorzitter Dirk Graafland zijn natuurlijk ook van de partij.

Naast de bewoners die vandaag in één van de winkelcentra de kerstkaart ontvangen hebben, ontvangen ook alle SP-leden in Prins Alexander de kaart. De komende dagen gaan namelijk dertien enthousiaste SP'ers uit Prins Alexander op pad om deze leden de kerstkaart en een leuk eindejaarsgeschenk aan huis te overhandigen. Voor degene die de kaart toch onverhoopt gemist heeft is hij hier te downloaden.

Download de kerstkaart van de SP Prins Alexander

U bent hier