h

SP Prins Alexander deelt kerstkaart uit

25 december 2007

SP Prins Alexander deelt kerstkaart uit

Gisteren en afgelopen vrijdag heeft de SP Prins Alexander haar jaarlijkse kerstkaart uitgedeeld aan bewoners van de deelgemeente. Zo'n 750 kaarten werden uitgedeeld in drie verschillende winkelcentra. Met het uitdelen van de kerstkaart zette stripheld Tommie Tomaat zijn eerste schreden in de deelgemeente.

Uitdelen kerstkaart
Het uitdelen van de kerstkaarten begon afgelopen vrijdag op de markt in het Lage Land. Drie SP'ers van de kerngroep Prins Alexander trotseerden de kou om de bewoners SPetterende feestdagen en een voorSPoedig 2008 te wensen. Het was duidelijk te merken dat de bewoners dit erg konden waarderen. De kerstkaart vond dan ook gretig aftrek: zo'n 370 mensen namen de kaart in ontvangst.

Uitdelen kerstkaart
Gisteren werd het uitdelen van de kaarten vervolgd. Eerst deden de ditmaal vier SP'ers het winkelcentrum de Hesseplaats aan. Vervolgens werd het winkelcentrum de Binnenhof met een bezoek vereerd. De circa 380 nog resterende kaarten waren spoedig op. Niet in de laatste plaats omdat de nieuwe stripheld van de SP Prins Alexander de achterkant van de kerstkaart kleur gaf. De immer grappige Tommie Tomaat, getekend door Nadja de Bruin, lokte veel positieve reacties uit.

Uitdelen kerstkaart
Naast de 750 aan bewoners uitgedeelde kaarten, ontvangen ook alle leden in Prins Alexander de kerstkaart. Voor degene die de kaart toch onverhoopt gemist heeft is hij
hier te downloaden. Ook Tommie Tomaat is online te bewonderen: op de website van de SP Prins Alexander heeft hij zijn eigen
stekkie.

Download de kerstkaart van de SP Prins Alexander
Bezoek het stekkie van Tommie Tomaat

U bent hier