h

Openheid over Irak deze week: spandoek en veel, heel veel handtekeningen

29 april 2007

Openheid over Irak deze week: spandoek en veel, heel veel handtekeningen

Deze week zijn SP-knutselaars bezig geweest met het maken van een spandoek van zes bij anderhalve meter met een boodschap over de actie 'Openheid over Irak'. Op het doek staat de tekst "Irak: JP, waarom? Teken op SP.nl". Vrijdag werd het meteen gebruikt, boven de A15 bij Charlois...

Uitrollen van het spandoek Spandoek ophangen boven de A15

Veel voorbijgangers die van het knooppunt Ridderkerk richting Maasvlakte reden lieten duidelijk weten wat ze van de actie vonden. De politie was helaas niet net zo enthousiast, maar toch hing het spandoek een half uur. Het doek is te lenen om meer mensen bekend te maken met de actie (e-mail naar rotterdamnoord@sp.nl).

Het spandoek Daniel op de Afrikaandermarkt

Deze week werden weer op diverse plaatsen handtekeningen opgehaald, zoals op de Afrikaandermarkt (hierboven) en bij de Erasmus Universiteit (hieronder). En SP'er Gerard van der Voort, onvermoeibaar als het om de strijd voor een betere wereld gaat, haalde in zijn eentje al duizenden handtekeningen op. Heel veel Rotterdammers die SP'ers op straat aanspreken, willen de actie graag steunen. Ook steeds meer organisaties laten weten de actie te steunen, waaronder de Jonge Socialisten Rijnmond en Dwars Rotterdam.

Op de EUR Op de EUR (2)

Meer over de actie op www.sp.nl...

U bent hier