h

SP opnieuw de tweede partij van Rotterdam!

7 maart 2007

SP opnieuw de tweede partij van Rotterdam!

Tientallen Rotterdamse SP-leden zitten in het Rotterdamse afdelingspand vol spanning te wachten op eigenlijk toch wel de belangrijkste uitslag van de avond: die van Rotterdam. Rond 22.30 is 'ie eindelijk bekend: 18,3 procent!

Theo Cornelissen

Bij de Kamerverkiezingen in november haalde de SP 17,6 procent. "De SP is opnieuw en overtuigend de tweede partij van Rotterdam geworden," zegt Rotterdams fractievoorzitter Theo Cornelissen. "Mensen verwachten steeds meer van ons overal in de stad, en dat gaan we de komende jaren waarmaken. De andere partijen worden steeds nerveuzer van ons succes. Nog even en dan zijn we de grootste partij van de stad!"

Oane Sikkema

Oane Sikkema, campagneleider, bedankt alle vrijwilligers voor hun hulp. "Met hulp van iedereen waren we weer overal zichtbaar in de stad, vaak als enige partij. We hebben overal in de stad gefolderd, op de markt gestaan, sponsjes uitgedeeld, verkiezingsborden volgeplakt, en nog veel meer. We zijn écht groot geworden. Dat belooft wat voor de raadsverkiezingen van 2010!"

Ineke Palm, voorzitter van de afdeling en vermoedelijk zojuist gekozen Eerste-Kamerlid voor de SP, het afdelingspand officieel. De afgelopen maanden hebben talloze vrijwilligers hun vrije tijd gestoken in het opruimen, opknappen en schilderen van het gebouw.
En daarna is het nog heel lang gezellig met bier, fris, hapjes en muziek...

U bent hier