h

"SP in alle Staten" in het Land van Ooit

16 februari 2007

"SP in alle Staten" in het Land van Ooit

Op zondag 25 februari organiseert de SP de feestelijke bijeenkomst ‘De SP in alle Staten’ in Het Land van Ooit in Drunen. Hiermee wordt de slotfase ingeluid van de campagne voor de provinciale verkiezingen van 7 maart 2007.

Zuco 103Om 11.30 uur opent Het Land van Ooit zijn grenzen en om 12.30 uur start een aantrekkelijk programma met o.a. Sjaak Bral, debatten, speeddaten met de provinciale SP-lijsttrekkers, de bands Zuco 103, the Tunes, en de Original Sixties R&B and Soul Show, een toespraak van Jan Marijnissen, enz. Ook wordt er een wedstrijd gehouden tussen de verschillende provincies met naast voetbal en touwtrekken ook de onderdelen rappen, ‘presenteer jouw provincie’, ‘wie maakt het mooiste verkiezingsbord?’ en een muzikale quiz. ROOD – jong in de SP – organiseert een eigen programma voor jongeren.

Het Land van Ooit en zijn bewoners, die normaliter in dit seizoen nog winterslaap houden, zullen speciaal voor deze gelegenheid volop tot leven komen. Het Land van Ooit is gelegen aan de snelweg Waalwijk-Den Bosch, afslag 41. Wanneer u met het openbaar vervoer komt, reist u per trein naar 's-Hertogenbosch. Vervolgens neemt u buslijn 137 richting Tilburg. Deze stopt bij Het Land van Ooit en doet er ongeveer 15 minuten over. De SP-feestdag is bedoeld voor alle leden en sympathisanten.

Toegangskaarten

Reserveer nu kaarten (€ 5 per volwassene, € 2,50 per kind tot 16 jaar) via onderstaand formulier. De kaarten kunt u dan tegen contante betaling bij de kassa afhalen op zondag 25 februari.

Kaarten reserveren

Naam:
Adres:
Postcode/Plaats:
E-mail
Aantal kaarten volwassenen:

à € 5,–

Aantal kaarten kinderen tot 16 jr à € 2,50

Website Land van Ooit

U bent hier