h

Buurten in Bloemhof

27 december 2006

Buurten in Bloemhof

Buurten in Bloemhof,
een fotoverslag..

De SP-fractie gaat Buurten in de Wijken: tweemaal per maand gaan onze raadsleden op stap in een Rotterdamse buurt. Dit keer was het de beurt aan de wijk Bloemhof.

We ontmoetten SP-lid Dirk Mooring
We ontmoetten SP-lid Dirk Mooring, hij helpt vrijwillig oudere mensen uit de buurt en vroeg ook meer aandacht voor allochtone maar ook autochtone ouderen in Bloemhof

We spraken met Dundu Ozdemir en Esin Ayadoglu
We spraken met volwassenwerker (L.O.V.) Dundu Ozdemir en begeleider van ouder en kind (opvoedingsondersteuning) Esin Ayadoglu bij De Paraplu. Twee ID-ers zouden moeten verdwijnen bij de Paraplu, zij zorgen er juist voor dat veel vrijwilligers blijven komen, zonder hen is er geen continuïteit.

Langs SP-lid uit Bloemhof Brigitte Melchers
Langs SP-lid uit Bloemhof Brigitte Melchers, receptioniste op het landelijk kantoor van de SP. Ze woont graag in Bloemhof ondanks enige geluidsoverlast, mensen wonen hier dicht op elkaar, met praten lost ze veel op. Toch gaat ze binnenkort verhuizen naar Zuidwijk naar een ruimere woning.

Bij Nesla Erdohan voorzitter van Safak
Bij Nesla Erdohan voorzitter van Safak, we maakten kennis met een enthousiaste voorzitster van deze actieve Turkse vrouwenvereniging in Bloemhof

Minoum Kasmi
Minoum Kasmi, tevens werkzaam bij SPIOR

Piet Hordijk aan het woord
Even langs de Bewonersorganisatie Bloemhof, die midden in een verbouwing zit, hier is voorzitter Piet Hordijk aan het woord, we spraken over de begeleiding van de herstructurering en de toekomst van Bloemhof.

Terug naar Noord
Terug naar Noord

Leo de Kleijn in gesprek
In de avond ging Leo de Kleijn in gesprek met leden en sympathisanten uit voornamelijk Vreewijk, Leo vertelde over de SP en sprak met hen vooral over de actualiteiten en komende acties tegen de sloop in Vreewijk

Leo de Kleijn in gesprek
In de avond ging Leo de Kleijn in gesprek met leden en sympathisanten uit voornamelijk Vreewijk, Leo vertelde over de SP en sprak met hen vooral over de actualiteiten en komende acties tegen de sloop in Vreewijk

U bent hier