h

Tour langs Rotterdamse Moskeeën

17 november 2006

Tour langs Rotterdamse Moskeeën

Drie vrijdagen aaneen, na het vrijdagmiddaggebed, bezocht de SP moskeeën in Rotterdam. De partij vindt het belangrijk met migranten in gesprek te zijn.

Tour langs Rotterdamse Moskee's

De SP was zeer welkom en SP' ers hadden ontzettend goede gesprekken. Steeds meer moskee-bezoekers worden enthousiast over de SP. Marijnissen is goed bekend en ook Harry van Bommel, woordvoerder internationaal, ligt goed. In een Turkse krant van 18 november (te vinden in Turkse moskeeën) stond dat de SP mischien de grootste linkse partij wordt. Er stond ook een interview in met SP-kandidaat Sadet Karabulut, waarin zij stelde dat je niet in de eerste plaats naar de lijsttrekker en de kandidaten moest kijken maar vooral naar de inhoud van de partij.

Veel bezoekers zijn mensen van de eerste generatie, omdat zij het Nederlands niet altijd goed beheersen, hebben we voor deze gelegenheid onze folders vertaald in het Turks en Arabisch.
Zie hem in het Turks
Zie hem in het Arabisch
Zie hem in het Nederlands

De Moskee is een plek waar je veel mensen kan treffen en waar veel wordt georganiseerd voor de gemeenschap. Zoals huiswerkbegeleiding, vrouwen- en jongerengroepen. De SP-afdeling Rotterdam zal de contacten met de Moskee's dan ook zeker na de verkiezingen voortzetten.

U bent hier