h

Feest van de Campagne, zaterdag in het Doelencafé

11 oktober 2006

Feest van de Campagne, zaterdag in het Doelencafé

stem!
Zaterdag 14 oktober 2006, om 15.00 trapt de SP de Rotterdamse campagne voor de Tweede Kamer-verkiezingen af. De aftrap vindt plaats in het Doelencafé (Schouwburgplein).

SP-Tweede Kamerlid Krista van Velzen en regionale kandidaat Theo Cornelissen komen de SP-vrijwilligers en vrienden van de SP in het Doelencafé toespreken. De band Toffe Haan zal naast hun eigen repertoire een aantal linkse liedjes ten gehore brengen, opstandkomediant Edwin de Voigt leest een column voor. De toegang is gratis. Iedereen is welkom.

I Want Your HotSPot!

Tevens wordt de actie I Want Your HotSPot! gelanceerd. Een competitie waarbij alle Rotterdammers, die de SP een warm hart toedragen, NU SP-posters ophangen op moeilijke en/of originele locaties en daar een foto van maken en opsturen naar de SP. Wat zijn nu de echte hotspots van Rotterdam? De posters zijn zaterdagmiddag in het Doelencafé verkrijgbaar. De winnaar ontvangt 22 november, de verkiezingsdag, de HotSPot prijs. Enkele voorbeelden van deze hotspots zijn 14 oktober te zien in het Doelencafé.

U bent hier