h

SP-BBQ: droogje en natje met droog weer

14 juli 2006

SP-BBQ: droogje en natje met droog weer

Het bleef maar net droog, zondag 9 juli op de jaarlijkse barbecue van de SP Rotterdam, dit keer in het Vroesenpark in Noord. Maar de regen barstte toch niet los. De gesprekken wel.
Vijftig SP-leden en vrienden aten vlees, vegetarisch en zelfs veganistisch, barbecueden op drie barbecues, dronken bier, fris en wijn - en er was genoeg om uren te blijven hangen. En aan het eind van de avond keken de overgebleven leden samen met de rest van het veld de WK-finale op TV...

Marc BoerOrganisatiesecretaris Kevin Levie zette drie mensen in het zonnetje die het afgelopen jaar veel voor de afdeling hebben betekend: Marc Boer, de nieuwe SP-fractievoorzitter in de deelraad van Prins Alexander; Mathijs Spaas, al jarenlang actief en rots in de branding; en Monique Tiecke, sinds een jaar overal bij en kerngroep-voortrekker in IJsselmonde.

Ilker achter de BBQDe SP-BBQ aan het begin van de zomer begint een jaarlijkse traditie te worden. Vorig jaar in het Kralingse Bos, dit jaar in het Vroesenpark, en volgend jaar zeker weer - op weer een andere plek in Rotterdam.
Nu eerst een maandje adempauze, en dan weer volop aan de slag om de Kamerverkiezingen van 22 november te winnen!

In gesprek

U bent hier