h

SP'ers vieren uitslag in White Elephant

8 maart 2006

SP'ers vieren uitslag in White Elephant

Zo'n honderd SP-leden, actieve vrijwilligers en belangstellenden vierden gisteravond de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in de White Elephant aan de West-Kruiskade.

Burgemeester Opstelten bouwde via het TV-scherm de spanning bij iedere deeluitslag verder op, en de kandidaten en vrijwilligers werden met de minuut nerveuzer... en toen kwam de uitslag: 6,6 procent - drie zetels - voor de SP!

Theo Cornelissen

SP-lijsttrekker Theo Cornelissen toonde zich tevreden: "We zijn niet verpletterd in de titanenstrijd tussen Peter van Heemst en Marco Pastors. Een sterke SP-fractie in de raad de komende jaren is de beste garantie dat de PvdA niet te ver naar rechts kijkt, dat er gezegd wordt wat er gezegd moet worden en dat er naar bewoners geluisterd wordt."

Kevin Levie

Campagneleider Kevin Levie bood alle vrijwilligers een roos aan: "Dit resultaat is niet de verdienste van Theo of van mij of van een paar mensen, maar van iedereen. Honderden vrijwilligers hebben zich het vuur uit de sloffen gelopen de afgelopen weken. Deze campagne geeft tal van nieuwe kansen en contacten om de komende vier jaar te werken aan een nóg sterkere SP in Rotterdam!"

U bent hier