h

SP, de geheime liefde van veel Rotterdammers

9 februari 2006

SP, de geheime liefde van veel Rotterdammers

Op Valentijnsdag, dinsdag 14 februari, verspreidt de SP haar eerste verkiezingsfolders huis-aan-huis in het Liskwartier. In die wijk haalde de SP vier jaar geleden de meeste stemmen: 7,4 procent. Dit keer wil de partij in het Liskwartier minimaal verdubbelen. Omdat de SP de geheime liefde van veel Rotterdammers is, belt de SP op Valentijnsdag aan bij de bewoners van de wijk om ze hartensnoepjes uit te delen. Om 19.00 trekken SP'ers de wijk in vanuit het afdelingskantoor van de partij aan de Teilingerstraat 21-A.

I love SP!SP-lijsttrekker Theo Cornelissen: “Uit de NIPO-peiling van vorige week, waarin de SP vijf zetels haalde, blijkt opnieuw dat de SP de geheime liefde is van veel Rotterdammers. Rotterdammers die het in deze stad echt anders willen, gaan op 7 maart niet verder met Leefbaar Rotterdam of terug naar de PvdA, maar vooruit met de SP!”

De SP staat er voor deze verkiezingscampagne goed voor. Vier jaar geleden had de partij een maand voor de verkiezingen 907 leden in de gemeente Rotterdam. Op dit moment heeft de partij 1522 leden in de gemeente – een netto stijging van 68 procent ten opzichte van vier jaar geleden. Daarmee is de SP de tweede partij van de stad in ledental, na de PvdA. De bereidheid van leden om zich in te zetten voor de verkiezingscampagne is onverminderd groot: honderden leden bezorgen deze maand folders in hun wijk, plakken posters en staan op markten overal in de stad.


Meer weten of dinsdag meedoen? Bel of mail met Kevin Levie, 06-48 19 76 68 of klevie@sp.nl

U bent hier