h

Dit Keer SP: wat stem jij op 7 maart? Spreek je uit voor de SP!

21 januari 2006

Dit Keer SP: wat stem jij op 7 maart? Spreek je uit voor de SP!

Vandaag lanceert de Socialistische Partij het initiatief 'Dit Keer SP'. Rotterdammers worden opgeroepen zich nu al uit te spreken voor de SP voor de gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart. Ook hebben veel bekende en actieve Rotterdammers al te kennen gegeven vriend van de SP te zijn.

Dit Keer SP!

Via www.DitKeerSP.nl kunnen Rotterdammers nu al aangeven dat ze op 7 maart SP gaan stemmen en het initiatief financieel ondersteunen. De komende weken vraagt de partij met een kaart ook mensen op markten steun te verlenen aan de actie. De SP wil zo veel mogelijk namen van Rotterdamse SP-sympathisanten verzamelen. Die ondersteuning moet uiteindelijk leiden tot een krantenadvertentie met al die namen.

“Op 7 maart zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Jouw kans om je uit te spreken voor een Rotterdam dat voor alle Rotterdammers is. Een Rotterdam waar Rotterdammers kunnen wonen in een betaalbaar huis in een fijne buurt waar je boodschappen kunt doen zonder armenpasje, waar kinderen de ruimte hebben om te spelen en waar ze samen naar school gaan. Een buurt waar je kunt genieten van de natuur en waar het welzijnswerk zijn werk wel mag doen. Een Rotterdam dat zijn miljarden liever in haar buurten investeert dan in een tweede Maasvlakte.”, begint het manifest dat Rotterdammers via de website en met de kaart kunnen ondertekenen.

Zondag 22 januari vindt de aftrap van de verkiezingscampagne van de SP Rotterdam plaats in Nighttown van 15.00 tot 18.00. Rotterdammers kunnen zich daar ook aanmelden voor Dit Keer SP!

www.DitKeerSP.nl

U bent hier