h

Uitnodiging Thema avond wonen

18 januari 2001

Uitnodiging Thema avond wonen

Beste mensen,

De gemeenteraadsverkiezingen van maart 2002 lijken nog ver weg. En eigenlijk is dat natuurlijk ook het geval.
Toch worden binnen de afdeling Rotterdam al de nodige voorbereiding getroffen die betrekking hebben op deze, voor de SP, zo belangrijke verkiezingen; gesprekken met kandidaat-raadsleden, het schrijven van het verkiezingsprogramma enzovoorts...
Een ander belangrijk onderdeel van deze voorbereiding is de organisatie van een aantal thema-avonden voor alle leden. Op deze avonden willen we met de leden graag van gedachten wisselen over onderwerpen als veiligheid, milieu, openbaar vervoer, cultuur en nog veel meer!
De eerste thema-avond wordt gehouden op woensdag 27 juni en heeft als onderwerp WONEN IN ROTTERDAM; WOONBELEID OF WANBELEID?
De organisatie van deze avond is in handen van de deelraadsleden Dick Groeneweg (Alexander), Eddy d'Leon (Noord) en Saskia Scheltes (Feijenoord). Zij zullen ook een korte inleiding houden.
Saskia: 'De macht van de projectontwikkelaars'
Eddy: 'Huurbeleid/gedifferentieerd bouwen
Dick: 'De macht van de corporaties'.
Andere sprekers op deze avond zijn Theo Cornelissen, fractievoorzitter SP-gemeenteraadsfractie en vertegenwoordigers van Rotterdamse woningbouwcorporaties.
Gespreksleider van de avond is Mathijs Spaas.
Alle goede ideeën die voortkomen uit de discussie zullen meegenomen worden in het verkiezingsprogramma. Het is daarom van belang dat zo veel mogelijk leden van de SP afdeling Rotterdam deze avond van zich laten horen.
Immers, verkiezingen winnen doe je met elkaar!!!!

Kom daarom op 27 juni naar het landelijk hoofdkantoor aan de Vijverhofstraat. Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur.

Namens het bestuur van de afdeling Rotterdam Met vriendelijke groet, Wim Herstel

Terug naar Agenda of Afdeling

U bent hier