h

SP trekt schriftelijke vragen over stadsmanier in na antwoord deelgemeente Charlois

2 april 2004

SP trekt schriftelijke vragen over stadsmanier in na antwoord deelgemeente Charlois

Tomaat Persbericht Tomaat
Archief

Rotterdam, 1 april 2004

Geacht college,

Afgelopen vrijdag 26 maart stelde ik u drie schriftelijke vragen onder de titel: “Moet barbertje hangen? “

Vandaag ontving ik het volgende persbericht:

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Charlois en de directie van Charlois Welzijn delen na een gezamenlijk gesprek in aanwezigheid van de stadsmarinier Charlois en de lokaal zorgcoördinator Millinxbuurt betreffende het op non-aktief stellen van de zorgcoördinator het volgende mede:
De lokale zorgcoördinator heeft gehandeld vanuit haar eigen verantwoordelijkheid betreffende de verhuizing van een Antilliaans gezin naar Dordrecht. De communicatie hierover is onzorgvuldig geweest.
De stadsmarinier heeft gehandeld vanuit zijn verantwoordelijkheid voor de veiligheid en in een urgente situatie een noodzakelijke oplossing bewerkstelligd.

Deelgemeente en Charlois Welzijn hebben in het belang van de collegeprioriteiten veiligheid en zorg in de Tarwewijk en de Millinxbuurt de samenwerking weer inhoud gegeven.. De lokaal zorgcoördinator is weer aan de slag.


Deelgemeente en Charlois Welzijn hebben afspraken gemaakt over de wijze waarop aansturing en belangenafweging in het lokaal zorgnetwerk tussen veiligheid en zorg beter gereguleerd worden.
Afspraken zijn gemaakt over de wijze waarop informatie tussen stadsmarinier en lokaal zorgnetwerk uitgewisseld worden.
Deelgemeente Charlois Charlois Welzijn

Dick Lockhorst, voorzitter Rob Meijer, directeur

U begrijpt dat met name de zin: “de lokaal zorgcoördinator is weer aan de slag”, mij bijzonder heeft verheugd. Alle reden om de schriftelijke vragen in te trekken. Dat doe ik dus bij deze.

Terug naar Persberichten

U bent hier