h

Bush komt naar Rotterdam

13 maart 2003

Bush komt naar Rotterdam

Op 22 februari hebben 80.000 mensen in Amsterdam gedemonstreerd tegen de aanval op Irak. Bush luistert niet naar de uitkomsten van de wapeninspecties en wil koste wat kost het regime Saddam omverwerpen en de Iraakse olierijkdom veroveren. Daarom is er op 22 maart weer een grote nationale protestdemonstratie.

Op zaterdagmiddag 15 maart gaan het comité Rotterdam tegen de 'Nieuwe Oorlog' en de SP voor die demo mensen mobiliseren. We komen om 13.00 uur bijeen op het Schouwburgplein, bij de Doelen, ingang Korte Lijnbaan.
Daar krijgen de aanwezigen uitleg en gaan dan in groepen met sandwhichborden en pamfletten naar een tiental drukke punten en winkelstraten, om in discussie te gaan met de mensen en ze op te roepen voor de demo op de 22ste én voor een afsluitende manifestatie om 15.00 uur op hetzelfde plein.

Bij die manifestatie zal er ook een discussie zijn tussen Bush (we hebben een mooi masker én iemand met een engels accent) en het publiek. Een felle discussie, want sterke argumenten staan tegenover zwakke praatjes van Bush.
Ook worden enkele speeches gehouden.

Informatie: E-mail of E-mail of (010-)4 62 08 52
Website: www.rtno.nl

Terug naar Archief

U bent hier