h

Routebeschrijving Gaffelstraat

Het actiecentrum van de SP in Rotterdam is ons afdelingspand aan de Gaffelstraat 61-B in het Oude Westen. Hieronder vind je een routebeschrijving.


Grotere kaart weergeven
 

Met het openbaar vervoer:
De dichtstbijzijnde tramhaltes zijn die van tramlijn 21 en 23 aan het begin van de West-Kruiskade. Je kunt ook gebruikmaken van tramlijn 4, die stopt op de Nieuwe Binnenweg.

Het pand ligt op iets meer dan tien minuten lopen van Rotterdam Centraal. Ga op het Kruisplein rechts de West-Kruiskade op, neem de tweede straat aan je linkerhand (Sint-Mariastraat), en houd rechts aan tot je op een speelplein komt.
 

Per auto:
We raden je aan met het openbaar vervoer of met de fiets te komen. Kom je toch met de auto? Let er dan op dat parkeren in de wijk 3 euro per uur kost. Dit geldt zeven dagen per week, tussen 9 en 23 uur. Betalen kan met pinpas, creditcard of mobiele telefoon.

Aan de westkant van de Henegouwerlaan en 's Gravendijkwal is parkeren aanzienlijk goedkoper: 1,50 per uur, en na 18.00 en op zondag gratis. Hiervandaan is het tien minuten lopen, of twee haltes met tram 21 of 23 naar de West-Kruiskade.


U bent hier