h

Successen SP Zuid-Holland in debat veerverbinding Maasluis-Rozenburg

11 juli 2023

Successen SP Zuid-Holland in debat veerverbinding Maasluis-Rozenburg

Foto: SP Zuid-Holland

De SP kijkt met tevredenheid terug op het debat over de veerdienst Maassluis-Rozenburg, dat op 5 juli werd gehouden in Provinciale Staten. Aanleiding voor het debat was de tijdelijke oplossing die het Provinciebestuur voorstelde na het faillissement van Blue Amigo. De SP deed drie voorstellen: een Rekenkameronderzoek naar het debacle met de aanbestedingen, voorlopig geen nieuwe Europese aanbesteding en het ontslagen personeel mee naar de voorlopige exploitant. Lees het artikel hierover: https://zuid-holland.sp.nl/nieuws/2023/07/successen-sp-in-debat-veerverbinding-maasluis-rozenburg

Reactie toevoegen

U bent hier