h

Verkiezing Provinciale Staten 15 maart 2023

2 maart 2023

Verkiezing Provinciale Staten 15 maart 2023

Foto: SP

Stem SP 15 maart

Publieke diensten in publieke handen

Meer dan 50 jaar SP 

Al meer dan 50 jaar spannen we ons in voor een betrokken, open en vrije samenleving waarin solidariteit voorop staat. We knokken voor betaalbare woningen, beter onderhoud en goede voorzieningen. We laten niemand achter.

Goede zorg is persoonlijk, kleinschalig en voor iedereen beschikbaar. De zorg is geen markt. We willen armoede uitbannen en tweedeling bestrijden. We staan voor eerlijk werk voor een fatsoenlijk salaris. Ook in de Provincie Zuid-Holland. Vindt u dit ook? 15 maart is de kans: stem SP bij de Provinciale Statenverkiezingen!

Ga voor meer informartie over het programma en de kandidaten naar zuidholland-2023.sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier