h

Voel jij je ook in de boot genomen?

13 september 2022

Voel jij je ook in de boot genomen?

Foto: SP Rotterdam

Steeds meer mensen hebben moeite de rekeningen te betalen. Voel jij je ook in de boot genomen? Nu is het genoeg! Vandaag stonden we met een enthousiaste groep SP-leden op de Centrummarkt. Veel positieve reacties van Rotterdammers op ons noodplan om de kosten snel omlaag te brengen en de inkomens omhoog.

Van de hoge energierekening tot de dagelijkse boodschappen: Rotterdammers vnden dat de kosten snel omlaag moeten! De SP heeft daarom een sociaal noodplan opgesteld met vijf koopkrachtknallers.

Foto: SP Rotterdam

Steeds meer mensen hebben moeite om de rekeningen te betalen. Terwijl de kosten stijgen, blijven onze lonen, uitkeringen en AOW al jaren achter. Boodschappen, de energierekening, tanken en de huur, het wordt allemaal duurder waardoor steeds meer mensen in de knel komen.

Foto: SP Rotterdam

Het kabinet laat mensen keihard vallen. Op Prinsjesdag worden de plannen van het kabinet voor het komende jaar gepresenteerd en daarom komen we het weekend ervoor, op zaterdag 17 september, in actie. Er moet een noodplan komen om de kosten omlaag te brengen. Kom ook naar het PrinsjesdagProtest!

Foto: SP Rotterdam

Reactie toevoegen

U bent hier