h

Just en Tom versterken SP-fractie

8 september 2022

Just en Tom versterken SP-fractie

Foto: SP Rotterdam

Tijdens de raadsvergadering van vandaag zijn Just Hovens Greve en Tom Breedveld benoemd als burgerraadsleden van de Rotterdamse SP-fractie. Just gaat deelnemen aan de commissie Mobiliteit, Haven, Economie en Klimaat. Tom gaat aan de slag in de commissie Werk en Inkomen, Onderwijs, Samenleven, Schuldhulpverlening, Armoedebestrijding en NPRZ.

Tom Breedveld: ‘Ik vind het fantastisch dat ik deel uit kan maken van onze geweldige fractie. Ik kan niet wachten om te starten om specifiek de schuldhulpverlening en WMO zaken veranderd te krijgen in Rotterdam. De banden van mijn rolstoel zijn al warm om aan de slag te gaan.’

Just Hovens Greve: ‘Als burgerlid wil ik mij hard maken voor goed en betaalbaar OV. Juist in dure tijden moet het OV de meest aantrekkelijke vervoersmogelijkheid worden en blijven. Daarnaast gaat er veel gebeuren op het gebied van duurzame energie en namens de SP wil ik zorgen dat ook mensen met een huurhuis kunnen profiteren van deze energietransitie.

 

Reactie toevoegen

U bent hier