h

Strijd mee met een boodschap aan Rutte!

30 augustus 2022

Strijd mee met een boodschap aan Rutte!

Foto: SP Rotterdam

Op 27 augustus stonden we op de Afrikaandermarkt in Rotterdam. Ook hier vinden mensen dat de kosten omlaag moeten en de inkomens omhoog. De boodschappenlijst voor Rutte werd verder ingevuld met wat er momenteel te duur is en wat er moet gebeuren. Er moet snel een noodplan komen om de kosten omlaag te brengen. Kom daarom naar het PrinsjesdagProtest op 17 september!

Van de hoge energierekening tot de dagelijkse boodschappen: Rotterdammers vnden dat de kosten snel omlaag moeten! De SP heeft daarom een sociaal noodplan opgesteld met vijf koopkrachtknallers.

Steeds meer mensen hebben moeite om de rekeningen te betalen. Terwijl de kosten stijgen, blijven onze lonen, uitkeringen en AOW al jaren achter. Boodschappen, de energierekening, tanken en de huur, het wordt allemaal duurder waardoor steeds meer mensen in de knel komen.

Het kabinet laat mensen keihard vallen. Op Prinsjesdag worden de plannen van het kabinet voor het komende jaar gepresenteerd en daarom komen we het weekend ervoor, op zaterdag 17 september, in actie. Er moet een noodplan komen om de kosten omlaag te brengen. Kom ook naar het PrinsjesdagProtest!

Reactie toevoegen

U bent hier