h

SP-Kamerlid Sandra Beckerman en lijsttrekker Theo Coskun feliciteren recreanten met hun overwinning

4 maart 2022

SP-Kamerlid Sandra Beckerman en lijsttrekker Theo Coskun feliciteren recreanten met hun overwinning

Foto: SP Rotterdam

Vandaag waren lijsttrekker Theo Coskun en SP-Kamerlid Sandra Beckerman op bezoek bij het recreatieoord Hoek van Holland. Na een rondleiding op het oord en gesprekken met recreanten was er een feestelijke onthaal bij het recreatiegebouw. De recreanten werden uitbundig gefeliciteerd met hun overwinning. De SP komt op voor deze en andere recreanten die strijden voor behoud van hun mooie vakantieparken.

Lijsttrekker Theo Coskun: 'Ik zat eerder in de gemeenteraad en ook toen hebben we vaker gesproken over dat de gemeente af wil van het recreatieoord en uiteindelijk is er verschillende keren veel strijd geweest om dat tegen te houden. En dat heeft geleid tot steeds weer goede overwinningen.'

Mede op uitnodiging van kandidaat-raadslid en recreant Floor van Dongen was de SP vandaag in het recreatieoord. Floor:’In de eerste plaats valt er wat te vieren. Hoera! De tweede reden is dat heel Nederland gebukt gaat onder de verkoop aan commerciële partijen: bijv. Roompot en Europarcs. We zien de een na de ander daaraan ten prooi vallen. Sandra Beckerman is de persoon bij uitstek die ervoor kan zorgen dat in heel Nederland vakantieparken behouden blijven.’

Vanuit de Tweede Kamer zet Sandra de strijd door, samen met recreanten voor behoud van deze mooie vakantieparken in Nederland. Sandra Beckerman: ‘Veel recreatieparken worden opgekocht. Recreanten moeten wijken voor de rijken. In Hoek van Holland streden ze met succes tegen verkoop. Het is hoog tijd voor een landelijke actie van alle parken. Stop de Roompotisering, meer rechten voor huurders.’

Is jouw vakantiepark ook opgekocht of wil je solidair zijn, sluit je dan aan bij de actie en stop de roompotisering! Ga naar doemee.sp.nl/vakantieparken en strijd mee!

Reactie toevoegen

U bent hier