h

Bewoners Bloemhof voeren actie tegen sloop

6 maart 2022

Bewoners Bloemhof voeren actie tegen sloop

Foto: SP Rotterdam

Afgelopen vrijdag 4 maart was de SP Rotterdam samen met Tweede Kamerlid Sandra Beckerman op bezoek bij bewoners in Bloemhof. Ook hier hebben bewoners te maken met sloopplannen. De bewoners willen graag blijven in hun eigen betaalbare woning en vertrouwde buurt. Vandaag hebben de bewoners met stoepkrijt duidelijk gemaakt dat het slopen van betaalbare woningen bezopen is.

Eerder op 2 februari was er een actie tegen Woonstad in het centrum van Rotterdam. Toen had de SP zich solidair verklaard met de bewoners die zich zorgen maken om de sloopplannen.

Woonstad wil 50 woningen slopen en geen gerugkeergarantie geven terwijl bewoners er nog zeker 10 jaar willen wonen als het achterstallig onderhoud is weggewerkt. Ook bewoners in de buurt maken zich zorgen omdat het blijkt dat Woonstad van plan is om meerdere blokken in woningen te slopen.

Op 4 maart is SP-kamerlid Sandra Beckerman op bezoek geweest bij bewoners in Bloemhof. En vandaag hebben bewoners met stoepkrijt actiegevoerd tegen de sloopplannen. De strijd tegen de sloopplannen in Bloemhof gaat door!

 

Reactie toevoegen

U bent hier