h

SP Rotterdam ondersteunt het FNV tienpuntenplan

17 februari 2022

SP Rotterdam ondersteunt het FNV tienpuntenplan

Foto: SP Rotterdam

Op 16 februari vond de ondertekening van het FNV tienpuntenplan plaats. Lijsttrekker Theo Coşkun heeft tijdens een online bijeenkomst toegelicht hoe de SP het FNV tienpuntenplan gaat waarmaken. De SP ondersteunt volledig de voorstellen in het plan om Rotterdam socialer en eerlijker te maken. Het tienpuntenplan van de FNV is te lezen op de website van de FNV Rotterdam.

Theo Coşkun: 'De 10 punten hebben alles met elkaar te maken. Het belangrijkste is de sociale kant. Wat de SP betreft zijn zorg en wonen geen markt, het zijn mensenrechten die voor mensen in Rotterdam gegarandeerd zouden moeten worden.'

Bekijk het filmpje waarin onze lijsttrekker Theo Coşkun uitlegt hoe de SP zich gaat inzetten voor een sociaal en rechtvaardig Rotterdam.

 

Reactie toevoegen

U bent hier