h

SP is tegen verkoop recreatieoord Hoek van Holland

15 april 2021

SP is tegen verkoop recreatieoord Hoek van Holland

Foto: SP Rotterdam

Op 14 april heeft SP-raadslid Kees Jonker zich uitgesproken tegen het principebesluit voor verkoop van het recreatieoord Hoek van Holland. Er lijkt gelukkig geen meerderheid te zijn voor het slecht idee van het college om het recreatieoord te verkopen.

SP-raadslid Kees Jonker: 'De manier waarop de wethouders hun plan hebben gelanceerd, riekt naar onbehoorlijk bestuur. De bewoners  zijn zich op voorbeeldige wijze gaan organiseren. Het verzet werd massaal. De recreanten hebben er blijk van gegeven geweldige actievoerders te zijn. Actievoerders, die met de juiste argumenten zijn gekomen om uit te leggen waarom dit verkoopbesluit van tafel moet. Voorgoed van tafel, dus ook geen maand uitstel. Want het wordt gewoon tijd dat de nachtmerrie van de recreanten nog vandaag voorbij is.'

Tijdens de commissiebehandeling is ook de petitie tegen verkoop recreatieoord Hoek van Holland aangeboden aan de gemeenteraad. 15.068 handtekeningen zijn er in totaal opgehaald.

Op 21 april gaat de commissie verder met het bespreken van dit onderwerp.

 

U bent hier