h

Leden kiezen breed afdelingsbestuur SP Rotterdam

24 september 2020

Leden kiezen breed afdelingsbestuur SP Rotterdam

Foto: Fatih Hijnen

Het bestuur van de Rotterdamse SP afdeling is recentelijk uitgebreid. Vorige week woensdag 16 september hielden we met inachtneming van de Corona maatregelen een ledenvergadering in De Machinist. Met zo’n 30 aanwezigen koos de ledenvergadering het nieuwe bestuur. We bedanken alle aanmeldingen en alle kandidaten die zich verkiesbaar hebben gesteld.

Het nieuw bestuur bestaat uit Tijs Hardam als voorzitter, Bert Peterse als organisatiesecretaris, fractievoorzitter Aart van Zevenbergen en algemene bestuursleden Josje Beukema, Burak Yildiz, Gwildor Sok, Lotte van der Horst, Sander Rouwendaal, Sanja Dzal, Wijnand Rijnders en Sara Niknam.

Foto: Fatih Hijnen

Foto: Fatih Hijnen

U bent hier