h

Feyenoord City: Show me the money!

27 september 2020

Feyenoord City: Show me the money!

Foto: SP Rotterdam

Burgerraadslid Pieter Schol gebruikte verschillende filmquotes om Carl Berg te prikkelen om openheid van zaken te geven over het nieuwe Feyenoord stadion. Tijdens de commissievergadering donderdag 24 september was 'Show me the money' na verloop van tijd genoeg. Pas toen vertelde Carl Berg, bekend van het Warmtebedrijf en het Schiekadeblok, hoeveel geld er is binnengehaald.

Alles wel op intentie en dus hebben we het nog niet op een rekening staan. Maar eerlijk is eerlijk: Carl gaf openheid. Voor de SP is het nog steeds niet hard genoeg. Het is al heel wat dat we nog maar 50 miljoen tekortkomen.
Op papier.

Dus er is nog niets binnen. Het zijn intenties en leningen van Goldman Sachs. En Feyenoord, de club houdt nog even een jaar z’n adem in. Het businessplan klopt nog steeds niet.
Show me the money! Niet in een spreadsheet maar op de bank.

U bent hier