h

Actie in Oude Westen tegen opgeblazen huren

16 augustus 2020

Actie in Oude Westen tegen opgeblazen huren

Foto: SP Rotterdam

Gisteren waren we met de SP Rotterdam weer actief voor onze petitie tegen de huurverhoging. Met een groot springkussen als symbool tegen de opgeblazen huurverhoging stonden we in het Wijkpark Oude Westen. Tegelijkertijd vertoonden we in ons partijpand te Gaffelstraat een film over de strijd in de Tweebosbuurt.

We wisten veel mensen (op afstand) te spreken en merkten dat velen enthousiast waren over het opbouwen van acties voor de rechten van huurders!

Volgende week zaterdag 22 augustus staan we op het Afrikaanderplein bij de speeltuin. Wil je ons ook helpen bij de volgende actie? Stuur een mail naar rotterdam@sp.nl of teken de petitie op https://doemee.sp.nl/stop-de-huurverhoging.

Foto: SP Rotterdam

Foto: SP Rotterdam

U bent hier