h

Aart van Zevenbergen: 'De Rotterdammer is de klos'

15 juli 2020

Aart van Zevenbergen: 'De Rotterdammer is de klos'

Foto: SP Rotterdam

SP Rotterdam fractievoorzitter Aart van Zevenbergen sprak gisteren in de gemeenteraad over het rücksichtslos besteden van belastinggeld voor investeringen. Van Zevenbergen: ‘De Rotterdammer is de klos en het gaat om heel veel geld van die Rotterdammer’

Gisteren tijdens de algemene beschouwingen van de Rotterdamse gemeenteraad werd het herstelplan ‘Rotterdam uit de crisis’ besproken. De Rotterdamse SP fractie had samen met de voltallige oppositie kritiek op de plannen van de coalitie.

De oppositie in de gemeenteraad: ''Op een politiek slinkse manier probeert de coalitie financiële middelen uit het Investeringsfonds Rotterdam (IFR) en de Eneco-gelden te ontsluiten om haar kortetermijndoelstellingen waar te maken. Van gedegen besluitvorming, over een bedrag wat oploopt tot bijna 2 miljard euro, is nauwelijks sprake''

Kijk de bijdrage van Aart van Zevenbergen tijdens de besluitvorming over het investeringsfonds:

U bent hier