h

SP: betaal salarissen stakende leraren door

5 december 2017

SP: betaal salarissen stakende leraren door

De Rotterdamse leraren die op 12 december gaan staken voor meer salaris en minder werkdruk worden niet doorbetaald. Dat maakten de Rotterdamse schoolbesturen vorige week bekend. De SP vindt het schandalig dat op deze manier leraren worden ontmoedigd om voor hun rechten op te komen.
Update: soms komt het goede nieuws sneller dan gedacht. De leraren krijgen alsnog doorbetaald. We hebben het debatverzoek ingetrokken.

SP-raadslid Pieter Schol vind het belachelijk: 'De Rotterdamse onderwijskoepels kunnen of willen de salarissen niet doorbetalen. Dat terwijl ze wel luid en duidelijk hun steun uitspreken voor de stakende leraren. Een beetje krom in de stad van geen woorden maar daden. Van geklets kan je niet leven!'

De SP gaat donderdag 7 december in debat met de wethouder. 

U bent hier