h

Uitnodiging kennismakingsdag

14 december 2004

Uitnodiging kennismakingsdag

Betreft:
Kennismakingsdag SP-Rotterdam 14 december

Beste SP-er,

Het gaat goed met de SP. Niet alleen landelijk, maar ook in Rotterdam wordt er hard aan de weg getimmerd. Steeds meer mensen worden lid en laten hun hart en stem spreken tegen de uitkleding van de solidariteit. Ook jij hebt je hart laten spreken en bent het afgelopen jaar lid geworden van de SP.

Graag willen wij jou daarom uitnodigen om eens nader kennis te maken met de SP en de afdeling Rotterdam. Hiervoor hebben wij op dinsdag 14 december een interessant en leuke kennismakingsavond in elkaar gezet. Hieronder lichten wij een tipje van de sluier:

19.30 Ontvangst en koffie op de Vijverhofstraat 65
20.00 Aanvang kennismaking SP


Waar staat de SP voor en wat doet de SP allemaal?

  • Wat leeft en speelt er allemaal in Rotterdam?
  • Hoe kan ik actief worden binnen de afdeling?
  • Enkele leden vertellen over hun ervaringen
  • Rondleiding door het landelijke secretariaat/drukkerij
  • Wie, wat en waar in de afdeling Rotterdam

22.00 Sluiting

Uiteraard hopen wij jou dinsdag 14 december te ontmoeten op de Vijverhofstraat 65 in Rotterdam. Mocht je nu niet kunnen, maar wel graag kennis willen maken met de SP in Rotterdam, neem dan gerust contact met mij op.

Tot de 14 de!

Leo de Kleijn
SP-Rotterdam
010- 4657206

ps. Het is goed mogelijk dat je al actief lid bent of juist bekend bent binnen de afdeling. We hebben iedereen die het afgelopen jaar lid is geworden uitgenodigd (veel personen die de vorige keer niet konden, wilden graag nog een keer uitgenodigd worden). Misschien hebben we jou ook ten onrechte uitgenodigd. Onze excuses daarvoor.

Terug naar Agenda

U bent hier