h

Buurthuis 't Ravennest moet open blijven!

11 september 2013

Buurthuis 't Ravennest moet open blijven!

' t Ravennest moet open blijven! Hillesluis zonder buurthuis - dat gaat toch niet! Een twintigtal wijkbewoners hebben met spandoeken actie gevoerd tijdens de commissievergadering in deelgemeente Feijenoord.

Drie bewoners hebben ingesproken over het belang van een buurthuis voor Hillesluis. De initiatiefgroep 'Ravennest moet open blijven' heeft een alternatief plan ingediend zodat het buurthuis open kan blijven. Aanstaande maandagavond op 16 september, vindt er een bewonersavond plaats waar het plan besproken wordt. Deelraadsleden hebben toegezegd daarbij aanwezig te zijn. De bijeenkomst is openbaar, iedereen is welkom in 't Ravennest.

Ravennest moet blijven

De SP-fractie kwam in maart van dit jaar al buurten bij 't Ravennest om de problemen te bespreken. Ze vreesden toen al voor sluiting en waren bezig met een alternatief plan. Zij voelden zich toen niet serieus genomen door de deelgemeente. Van de negen buurthuizen waren er in heel deelgemeente Feijenoord nog vier over, in Hillesluis alleen buurthuis 't Ravennest. SP-fractievoorzitter Leo de Kleijn:"Ik hoop dat ze deze keer wel serieus genomen worden en dat 't Ravennest open blijft. Hillesluis heeft een buurthuis nodig!''

U bent hier