h

Actie voor de voedselbank in de Hoeksche Waard

21 december 2012

Actie voor de voedselbank in de Hoeksche Waard

De SP Hoeksche Waard heeft de afgelopen weken actie gevoerd voor de voedselbank. Samen met vrijwilligers van de voedselbank en de kerken werden in twee weekenden 686 kratten voedsel ingezameld voor de cliënten van de voedselbank.

De actie was een groot succes. Winkelend publiek doneerde grote hoeveelheden voedsel om en andere spullen. Er kwam zelfs iemand een auto vol nieuwe kerstversieringen! Ook dit is naar de voedselbank gebracht zodat dit ook verdeeld kan worden over de kerstpakketten.

Door het beleid van de huidige regering en de crisis komen steeds meer mensen in de knel te zitten. ZIj moeten noodgedwongen een beroep doen op de voedselbank. Door het groeiende aantal cliënten kwam de voedselbank in de Hoeksche Waard kwam bijna zonder eten te zitten maar door de actie van de SP kunnen ze weer even vooruit!

U bent hier