h

Manifestatie voor Muziek & De Kunsten in BIRD

23 augustus 2012

Manifestatie voor Muziek & De Kunsten in BIRD

Op 1 september van 13 uur tot 17 uur staan de deuren van het jazzpodium Bird open voor iedereen die vindt dat het nu echt te gek wordt met de bezuinigingen op het pop- en kunstaanbod in Rotterdam. Rotterdam verdient ruimte voor muziek en de kunsten!
BIRD 1 september

Na Waterfront, Watt, Heidegger en Exit dreigen nu ook poppodia als Bird, Grounds en Worm hun deuren te moeten sluiten. Als het aan de Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur ligt moet er 21% bezuinigd worden op de kunst- en cultuursector, waarvan 63% op de Rotterdamse popsector! Rotterdam heeft inmiddels geen (middel)groot podium meer en nu gaat er ook hard gesneden in de kleinere podia. Ook het OT Theater en het Havenmuseum zullen met deze plannen verdwijnen.

Zaterdagmiddag 1 september is dus iedereen van harte welkom in Jazzpodium Bird aan de Raampoortstraat 26. Met veel muziek van onder anderen dj Okkie, Ming's Pretty Heroes, Michael Prins feat.White Eagle Jones, Yoshimi, X-Boah en stand up van Malique, mc Menno Smit, video, street art, speakers uit de culturele sector en SP-Kamerlid Jasper van Dijk. Genieten dus van al het moois dat Rotterdam te bieden heeft maar natuurlijk ook om te laten horen dat Rotterdam meer Ruimte verdient voor Muziek & De Kunsten! De toegang is gratis.

U bent hier