h

Veel nieuwe gezichten en ideeën op nieuwe-ledenavond

16 oktober 2011

Veel nieuwe gezichten en ideeën op nieuwe-ledenavond

Op zaterdag 15 oktober organiseerde de afdeling Rotterdam een avond voor leden die zich recentelijk aangesloten hebben bij de SP.
De avond was bedoeld om nieuwe leden kennis te laten maken met de afdeling en onze activiteiten.
Uiteraard was de afdeling zeer benieuwd naar hun motivatie en ideeën.

nieuwe ledenavond

De avond begon met een korte introductie van fractievoorzitter Leo de Kleijn. Hij vertelde, samen met andere bestuursleden, waar de SP Rotterdam zich mee bezig houdt en waar we ons in Rotterdam en omgeving hard voor maken.
Ook de leden kregen het woord en vertelde wie ze waren en hun motivatie om lid te worden van de SP. Daarna kon ieder onder het genot van een drankje gezellig verder praten en kon men meer te weten komen over de SP van de actieve leden van de afdeling.

Nieuwe ledenavond
Enthousiaste nieuwe en al actieve leden in gesprek

Nieuwe ledenavond
Effe sociaal! Lieke van ROOD en nieuw lid Said

Ook nieuw lid, maar kon u niet aanwezig zijn bij de avond en wilt u wel wat betekenen voor de afdeling? Stuur dan een mailtje naar rotterdam@sp.nl of neem contact op met een van de bestuursleden.

Binnenkort zal er ook weer een basisscholing worden georganiseerd om (nieuwe) leden in een aantal avonden te informeren en te laten discussieren over wat de SP inhoud, wil en doet. Bent u geïnteresseerd? Laat het ons weten!

U bent hier