h

De SP op het web

27 juni 2009

De SP op het web

Het komend jaar gaat de Rotterdamse SP niet alleen op straat, maar ook op internet flink campagne voeren. Je kunt ons nu al op allerlei manieren op internet volgen en steunen. Volg ons op Twitter, word lid van onze Hyves- of Facebook-pagina, deel nieuwsberichten met je vrienden, en publiceer het laatste SP-nieuws op jouw website of internetprofiel.


Sluit je aan
bij onze hyve

Net gestart: de SP Rotterdam op Hyves. De komende tijd wordt de pagina verder uitgebreid met nieuws, gadgets en meer. Vind jij ook dat het in Rotterdam menselijker en socialer kan? Word dan lid van de groepshyve. En: nodig vrienden die lid of sympathisant van de SP zijn, uit om zich aan te melden!


Volg ons op Twitter

Ook via twitter kun je op de hoogte blijven van al het nieuws, opinies, mediaberichten en weblogs van de SP Rotterdam.
Volg ons en verspreid interessante berichten verder!


FB.init("7858811cb0fe1fa251c2c4bc442c158e");

...of via Facebook

En sinds kort kun je ook op onze pagina op Facebook het laatste nieuws van de SP Rotterdam volgen. Word fan!


Deel nieuwsberichten met anderen

Onderaan alle nieuwsberichten en sommige andere pagina's vind je de bovenstaande knoppenbalk. Je kunt een bericht eenvoudig delen via Hyves, Facebook, NUjij, en andere sites. Je kunt een link naar het bericht per e-mail versturen. En je kunt direct een bookmark maken op Google Bookmarks of Delicious.


Onze RSS-feeds

Voor deze site zijn een aantal RSS-feeds beschikbaar:
Nieuws
In de media
Weblog Theo Coşkun
Alle updates (nieuws, agenda, weblogs en media)

Met RSS blijf je automatisch en makkelijk op de hoogte van berichten van je favoriete websites. Je kunt hier meer lezen over RSS en hoe je het gebruikt.

Wil je ongeveer tweewekelijks het nieuws van de SP Rotterdam in je mailbox ontvangen, dan kun je je ook aanmelden voor onze e-mailnieuwsbrief.


U bent hier