h

Cursus Politieke Basisvorming verplaatst naar voorjaar 2008

25 november 2007

Cursus Politieke Basisvorming verplaatst naar voorjaar 2008

De cursus Politieke Basisvorming, waarvan de eerste aflevering was gepland voor 26 november, is in z'n geheel verplaatst naar het voorjaar van 2008. Een groot deel van de cursisten gaf aan scholing lastig te kunnen inpassen in de drukke decembermaand.

Tijdens de scholingsbijeenkomsten vertellen we u meer over de geschiedenis van de SP en die van (linkse) politiek in Nederland. De verschillen tussen politieke stromingen komen aan bod, we gaan dieper in op onze grondbeginselen en er is ruimte voor debat. En tot slot komt het voeren van buitenparlementaire actie aan de orde.

Wilt u meer informatie of zich alvast opgeven?
Bel of mail Liesbeth Hoogenboom: (06) 22 99 20 39, liesken@tomaatnet.nl

U bent hier