h

SP'ers ogen en oren van kerngroep Noord

1 februari 2007

SP'ers ogen en oren van kerngroep Noord

Zwaanshals Op donderdag 8 februari organiseert de SP kerngroep Noord een bijeenkomst waarin we van u, als nieuw of oud SP lid, willen weten wat u verwacht van de SP in Rotterdam Noord. De kerngroep is al een aantal jaren actief in de verschillende wijken in Noord, onder meer op het gebied van huisvesting, armoede, parkeren en welzijn.

De leden van de SP zijn de “oren en ogen” van de partij. Wat gaat er goed, wat gaat er mis in uw buurt? De kerngroep, de gemeenteraadsfractie en de afdeling van de SP willen graag van u weten op welke punten we actie zouden moeten ondernemen.

Groenteboer aan de Zwartjanstraat De bijeenkomst is tevens een nadere introductie van de SP in Rotterdam Noord. De kerngroep bestaat uit actieve SP leden en vertegenwoordigt de partij in dit deel van de stad. Alle leden die zich willen inzetten voor een ander, een socialer, Rotterdam worden van harte uitgenodigd om mee te doen met de kerngroep.

Maar ook als u dat niet wilt of er geen tijd voor heeft, bent u welkom om eenmalig mee te praten over mogelijke activiteiten in Noord.

We hebben een aardig programma:
1. Introductie kerngroep Noord en de SP door gemeenteraadslid Leo de Kleijn
2. Provinciale Staten verkiezingen: waarom stemmen? Door een van de Rotterdamse kandidaten op de PS lijst.
3. Een beter en socialer Rotterdam Noord. Verhalen van actieve bewoners in o.a. de Provenierswijk, het Oude Noorden en Blijdorp. Wat kan de SP doen. Wat is uw verhaal?

De bijeenkomst vindt plaats in het pand van de Alevitische vereniging, Vijverhofstraat 27 om 20.00 uur.

U bent van harte welkom.

U bent hier