h

SP-fractievragen aan college inzake OBR en GW

15 januari 2007

SP-fractievragen aan college inzake OBR en GW

De SP-fractie wil weten of het college het met de SP eens is dat het nieuwe plan van aanpak in een keer goed moet, en wil dat in het plan ook rekening wordt gehouden met de zieke omwonenden van het Museumpark, zoals de kinderen van de afdeling psychiatrie van het Sophia kinderziekenhuis. De SP verlangt daarom antwoord op de volgende vragen:

  • 1. Is het college het met de SP-fractie eens dat het nu echt goed moet gebeuren, zoals wethouder Baljeu zei, en er een plan moet komen waarbij ook rekening gehouden wordt met de zieke omwoners van het Museumpark, de kinderen van het Sophia kinderziekenhuis afdeling psychiatrie?
  • 2. Zo ja, hoe wordt er rekening gehouden met de kinderen en het personeel van het Sophia kinderziekenhuis in het nieuwe plan van aanpak door het OBR en GW en het bouwbedrijf en ziet het College er op toe dat overlast tijdens de verdere bouw van de garage en waterberging wordt geminimaliseerd?
  • 3. Is het college het met de SP-fractie eens dat er uiterste voorzichtigheid is geboden om zo de gezondheid van deze kinderen te waarborgen?
  • Met vriendelijke groet,

     Theo Cornelissen, fractievoorzitter SP   Leo de Kleijn
    Theo Cornelissen & Leo de Kleijn

U bent hier