h

'Opstelten heeft saaie dromen'

9 januari 2007

'Opstelten heeft saaie dromen'

Fractievoorzitter van de SP in Rotterdam, Theo Cornelissen, kon niet warm of koud worden van de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Opstelten.

Theo Cornelissen, fractievoorzitter SP Cornelissen had gehoopt op een beetje meer visie. Er was immers van te voren een visionaire toespraak aangekondigd. Van echte visie was helaas geen sprake. Het enige echte nieuws was de aankondiging van de terugkeer van de Holland Amerika Lijn. Verder bleef het bij algemeenheden over een schone en sociale stad in 2025, waarin iedereen mee moet doen. 'Het leek wel een persiflage op Martin Luther Kings 'I have a dream'. Alleen heeft Opstelten heel saaie dromen!'
Theo Cornelissen op zijn weblog: 'Het verhaal was drie keer te lang omdat alle zogenaamde pijlers aan bod moesten komen. Opstelten riep nog wel dat er nieuwe oplossingen en nieuwe methodes moesten komen. Dat doet mij verlangen naar een nieuwe burgemeester met een echte nieuwjaarstoespraak.

Lees het weblog van Theo Cornelissen

U bent hier